Partners

Partners

Federale Verzekering

Federale Verzekering is risicodrager voor BDM in BOAR voor de takken auto, brand, alle risico's, technische verzekeringen, persoonlijke ongevallen, arbeidsongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid en pleziervaart.

Brocom

BDM is nu lid van Brocom, een informatie- en communicatieplatform waarop makelaarsfederaties bvvm, Fvf en Feprabel, en de meeste Belgische verzekeringsmaatschappijen, aanwezig zijn. 

Brocom is uitgegroeid tot een sterk distributielabel in de verzekeringsmarkt. Het platform telt ondertussen al meer dan 2300 professionele verzekeringsmakelaars. Al deze makelaars zijn akkoord gegaan met het engagement dat door Brocom werd opgesteld in samenspraak met de makelaarsfederaties Fvf en Feprabel. Brocom en de federaties volgen dit engagement ook op.

Alle makelaars die lid zijn van Brocom hebben nu via dit platform toegang tot alle verzekeringsproduct- en commerciële fiches van BDM. BDM is gespecialiseerd in verzekeringsoplossingen op maat in BOAR – met onder meer brand-, ongevallen- en andere risico’s, en pleziervaart. Alle Brocom-makelaars kunnen deze specifieke oplossingen nu dus aanbieden aan hun klanten.

Zoek je een makelaar?

Neem een kijkje op de website van Brocom.

Voor meer informatie over makelaarsfederaties: Fvf, upca/bvvm en Feprabel.

BROKERS TRAINING

Brokers Training biedt een brede waaier aan opleidingen.
Hun doel?
Kennis en kunde bijbrengen met betrekking tot activiteiten op het vlak van verzekeringen.
Naast het optimaliseren van technische kennis biedt hun opleidingsaanbod ook praktische opleidingen die verrijkend zijn bij het efficiënt en professioneel runnen van een makelaarskantoor.
Dit zowel in klassikale opleiding als via e-learning.

Neem een kijkje op de website van BROKERS TRAINING

Keypoint

Neem een kijkje op de website van Keypoint.

BAUA

BAUA verenigt de gevolmachtigde onderschrijver actief in België.

Neem een kijkje op de website van BAUA

 

AutoRepairGroup

Neem een kijkje op de website van AutoRepairGroup

IMA bijstand

Neem een kijkje op de website van IMA bijstand

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x