Over BDM

Bracht, Deckers & Mackelbert NV (BDM), opgericht in 1934, is één van de meest gevestigde en gerespecteerde gevolmachtigde onderschrijvers in de Benelux-regio.  In nauwe samenwerking met makelaars onderschrijft BDM namens verzekeringsmaatschappijen polissen om tegemoet te komen aan de behoeften van hun klanten op het gebied van risicobeheer in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

BDM is een Belgische NV. Alle verzekeringscontracten van BDM zijn onderworpen aan het Belgisch recht.

De kracht van BDM op het vlak van professionalisme en technische expertise wordt weerspiegeld in onze gediversifieerde portefeuille van verzekeringsproducten en -diensten voor brand, ongevallen, andere risico's en pleziervaart. Gespecialiseerde teams van ervaren en meertalige verzekeringsprofessionals vormen de ruggengraat van ons succesvolle en servicegerichte businessmodel. Wij bieden oplossingen voor risicobeheer op maat van onze eindklanten. Wij verdelen onze producten uitsluitend via een netwerk van onafhankelijke verzekeringsmakelaars die via een behoefteanalyse de oplossing zal kiezen die het meest geschikt is voor de klant en het best past bij zijn specifieke behoeften.

Onze getalenteerde medewerkers tonen diepgaande technische expertise in hun onderschrijvings- en schaderegelingsbeslissingen, gaan een stap verder om makelaars en hun klanten de best mogelijke service te bieden en begrijpen dat relaties veel verder gaan dan woorden op papier. 

 

Deskundigheidsdomeinen