Over BDM

Bracht, Deckers & Mackelbert NV (BDM), opgericht in 1934, is één van de meest gevestigde en gerespecteerde gevolmachtigde onderschrijvers in de Benelux-regio.  In nauwe samenwerking met makelaars onderschrijft BDM namens verzekeringsmaatschappijen polissen om tegemoet te komen aan de behoeften van hun klanten op het gebied van risicobeheer.

BDM maakt nu deel uit van Navigators (Nasdaq: NAVG), een wereldwijde gespecialiseerde verzekeringsmaatschappij met een 40-jarige geschiedenis in het helpen van klanten bij het beheren van een breed scala aan complexe risico's door middel van aangepaste verzekeringsdekking en oplossingen. BDM en Navigators delen complementaire culturen die de nadruk leggen op een passie voor verzekeringsdiscipline en ervaringen met openstaande claims.

 

De kracht van BDM op het vlak van professionalisme en technische expertise wordt weerspiegeld in onze gediversifieerde portefeuille van verzekeringsproducten en -diensten voor brand, ongevallen en andere risico's op zee. Gespecialiseerde teams van ervaren en meertalige verzekeringsprofessionals vormen de ruggengraat van ons succesvolle en servicegerichte businessmodel. Wij bieden oplossingen voor risicobeheer, waaronder sterling claims management, op maat aan een internationale klantenkring.

Onze getalenteerde medewerkers tonen diepgaande technische expertise in hun onderschrijvings- en schaderegelingsbeslissingen, gaan een stap verder om makelaars en hun klanten de best mogelijke service te bieden en begrijpen dat relaties veel verder gaan dan woorden op papier. 

 

Deskundigheidsdomeinen