Waarom BDM

Op het vlak van brand, ongevallen en andere risico's kunnen BDM-klanten rekenen op een zeer hoge graad van specialisatie in meer technisch georiënteerde verzekeringsoplossingen en specifieke nichemarkten. 

BDM-verzekeraars leveren toegevoegde waarde in termen van maatwerk voor specifieke risico's en/of specifieke klanten. In samenwerking met elke makelaar ontwerpen onze BDM-verzekeraars gepersonaliseerde verzekeringsoplossingen.

Maritieme en transportrisico's worden beheerst door een steeds complexer wordende internationale omgeving, die uitgebreide technische kennis van risicobeheer en de voor elk risico vereiste dekking vereist. Als een van de grootste aanbieders van transportverzekeringen in België, is BDM onder meer gespecialiseerd in het leveren van uitgebreide knowhow en het vertalen van ruime ervaring in verzekeringsoplossingen op maat voor de unieke behoeften van onze klanten.

Elk voorstel wordt in nauw overleg met de verzekeringstussenpersoon uitgewerkt door een gespecialiseerde onderschrijver, die wordt bijgestaan door een ervaren administratief team en efficiënte polis- en schadebeheerders. Samen zijn ze in staat om een naadloze workflow te garanderen doorheen de hele cyclus, van risicoanalyse, over onderschrijving tot schaderegeling.

BDM is eigendom van Navigators, een wereldwijde gespecialiseerde verzekeringsmaatschappij. Klik hier voor meer informatie over Navigators.