Over Navigators

BDM en de onze verbonden verzekeringsmaatschappij ASCO maken nu deel uit van Navigators (Nasdaq: NAVG), een wereldwijde gespecialiseerde verzekeringsmaatschappij met een 40-jarige geschiedenis in het helpen van klanten bij het beheren van een breed scala aan complexe risico's door middel van aangepaste verzekeringsoplossingen.
Dankzij de combinatie van BDM en Navigators kunnen klanten van BDM profiteren van de voordelen van verbeterde financiële kracht, die blijkt uit de solide kredietbeoordelingen van Navigators, evenals haar diepgaande kennis van en toegang tot lokale markten over het hele continent. Navigators onderschrijft sinds 2005 maritieme verzekeringen in Antwerpen en opende in 2014 kantoren in Rotterdam, Milaan en Parijs en in 2017 een kantoor in Madrid.

 

Financiële kracht en stabiliteit

"A" (Uitstekend) -A.M. Beste 

Ratings voor Navigators Insurance Company, Navigators Specialty Insurance Company, Navigators International Insurance Company Ltd. en Navigators Syndicate 1221 (als deelnemer in Lloyd's)

"A" (Sterk) - Standard & Poor's

Ratings voor Navigators Insurance Company, Navigators Specialty Insurance Company en Navigators International Insurance Company

"A+" (Sterk) - Standard & Poor's

Syndicaat 1221 van zeelieden (als deelnemer aan Lloyd's)