BDM-ASCO en The Navigators Group bundelen hun krachten!

Beste Partner,

Ackermans & van Haaren NV en Sipef NV, beiden voor 50% aandeelhouders van BDM NV en ASCO NV, hebben op 18 december 2017 aangekondigd 100 % van de aandelen te verkopen aan The Navigators Group, Inc.

Onder Ackermans & van Haaren en Sipef is BDM als onderschrijvingsagent uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt van Marine en BOAR verzekeringen, waarbij het aandeel van de verzekeraar ASCO in de BDM pools nu al meer dan de helft bedraagt.

BDM levert een unieke competentie in gespecialiseerde markten zoals Marine, Technische Verzekeringen, AIIe Risico’s / Speciale Risico’s in Brand en in bepaalde niches.

 BDM is tevens een betrouwbare partner die borg staat voor een gepersonaliseerde ondersteuning van de professionele makelaars in Belgie en - vooral in Marine - eveneens in de ons omringende landen.

Het is deze mix van technische competentie en ondernemingscultuur die The Navigators Group verleid heeft om als nieuwe aandeelhouder BDM-ASCO tot hefboom te maken voor zijn verdere commerciele  expansie in Europa.

Voor BDM-ASCO is dit een opportuniteit om, samen met zijn makelaarsnetwerk, een versnelling hoger te schakelen, waarbij BDM-ASCO zal kunnen rekenen op de knowhow en sterkte van een gelijkgestemde partner  (aandeelhouder).

Wij kijken er enorm naar uit om samen met u te starten aan een nieuwe spannende episode met zicht op nieuwe markten, nieuwe producten en diensten en een (nog) ruimere capaciteit waarbij u uiteraard kan blijven rekenen op de gepersonaliseerde aanpak en professionele dienstverlening die u van ons gewend bent.

Voor bijkomende informatie kunt u terecht bij:

Jos Gielen
Voorzitter van het Uitvoerend Comité

Hugo De Cupere
Chief Commercial Officer