BDM-ASCO en Navigators bundelen hun krachten!

Beste Partner,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat BDM en de verbonden  verzekeringsmaatschappij ASCO nu deel uitmaken van Navigators (Nasdaq: NAVG), een wereldwijde gespecialiseerde verzekeringsmaatschappij met een 40-jarige staat van dienst in het bijstaan van cliënten bij het beheren van een breed spectrum aan complexe risico's via verzekeringsoplossingen op maat.

Voordelen voor u en uw cliënten

U en uw cliënten zullen nu de vruchten plukken van een toegenomen financiële solvabiliteit, zoals blijkt uit de sterke credit ratings van Navigators, evenals uit haar uitgebreide kennis van en toegang tot lokale markten over het hele continent. Navigators biedt sinds 2005   maritieme verzekeringen aan in Antwerpen en opende in 2014 kantoren in Rotterdam, Milaan en Parijs en in 2017 in Madrid.

BDM zal een nog bredere waaier kunnen aanbieden aan hoogwaardige, gespecialiseerde verzekeringsproducten waarvoor Navigators bekend is, zoals beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, risico’s met betrekking tot de biowetenschappen, milieuaansprakelijkheid, recyclingrisico, politiek geweld en terrorismerisico.

Een sterke combinatie

BDM en Navigators delen complementaire culturen die de nadruk leggen op passie voor onderschrijvingsdiscipline en uitstekende service op het gebied van schadebeheer. In de toekomst kunt u op dezelfde persoonlijke aandacht rekenen  die u van ons gewend bent. Wij danken u voor uw samenwerking en kijken ernaar uit om u te blijven bijstaan en u de vele voordelen aan te bieden die voortvloeien uit de krachtenbundeling met Navigators.

Als u vragen heeft over de transactie, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Vriendelijke groeten,

Jos Gielen
Voorzitter van het Uitvoerend Comité

Hugo De Cupere
Chief Commercial Officer