leading marine, property & casualty underwriters

Vintacar

Voertuigen van de jaren ´80, 70´, ´60, ´50 of zelfs nog ouder … Nostalgisch en zo verschrikkelijk mooi, die juweeltjes van mechaniek, afwerking en blinkend chroom.

 

BDM verzekert ze graag, tezamen met uw dagdagelijks voertuig, in haar VINTACAR programma. Enkel voor privé- en occasioneel gebruik uiteraard, deze voertuigen dienen met zachtheid behandeld te worden.

 

BDM gebruikt 3 ouderdomscategorieën:

  • 15 – 24 jaar
  • 25 – 34 jaar
  • > 35 jaar

Personenwagens, lichte vrachtwagens, vrachtwagens, minibussen, bromfietsen, moto´s en landbouwvoertuigen horen thuis in VINTACAR. Mocht u meerdere voertuigen in uw bezit hebben, daar houdt onze premie Burgerlijke Aansprakelijkheid rekening mee. U kan moeilijk met al die voertuigen tegelijk een zondagse trip maken.

 

Indien u een Casco-dekking wenst te onderschrijven, zijn we er zeker van dat u al een expertise heeft laten uitvoeren. En zolang u deze expertise op regelmatig tijdstip doorvoert, zal er nooit een vuiltje aan de lucht zijn.

 

Wenst u nog een dekking rechtsbijstand, bijstand of inzittenden?
Geen probleem, ook hier hebben we de nodige oplossingen voor.

 

Heeft u nog verdere specifieke vragen omtrent VINTACAR, aarzel dan niet om met uw professionele makelaar contact te nemen. Hij is uw beste raadgever en zal u graag te woord staan en verder helpen.


Bookmark and Share