leading marine, property & casualty underwriters

Residentia

Bent u een bedrijfsleider of een kapitaalkrachtige particulier?
BDM heeft een nieuwe brandpolis ontwikkeld die aan uw verzekeringsnoden tegemoet komt: RESIDENTIA.

Woningen met tuinen tot 20 hectaren of appartementen in België met hun inhoud (is wereldwijd verzekerd) passen perfect in RESIDENTIA vanaf 850.000 EUR verzekerd kapitaal.

Waardebepaling
3 luiken zijn belangrijk in de opbouw van de verzekeringspolis:

  • gebouw, met inbegrip van tuinen en bijgebouwen zoals paardenboxen, poolhouses, zwembaden, sportvelden, …
  • normale inhoud
  • kostbaarheden, kunstwerken en verzamelobjecten zoals schilderijen, tapijten, antieke meubelen, porselein, kristal, brons, juwelen, uurwerken, wapens, wijn, bont, muziekinstrumenten, … Deze specifieke voorwerpen worden in een lijst opgenomen en worden zonder vrijstelling verzekerd.

BDM brengt u graag via uw makelaar in contact met professionele experten, die deze eigendommen perfect naar waarde weten in te schatten. Eens de waardebepaling van deze 3 luiken een feit is, worden deze kapitalen in 1e risico, zonder toepassing van de evenredigheidsregel, opgenomen in de verzekeringspolis. Wat de kostbaarheden, kunstwerken en verzamelobjecten betreft, neemt BDM na 5 opeenvolgende verzekeringsjaren het initiatief om de waardebepaling van deze voorwerpen te actualiseren. Op haar kosten uiteraard!

Waarborgen
Wat waarborgen betreft hoeft u zich eveneens geen zorgen te maken. RESIDENTIA tekent voor een verzekering Alle Risico´s behalve en is heel duidelijk op dit vlak. Wat niet expliciet is uitgesloten, is dus gedekt. De polis is eveneens uitgebreid met een dekking Burgerlijke Aansprakelijkheid en een bijstandspakket in geval van schade.

Heeft u nog verdere specifieke vragen omtrent RESIDENTIA, aarzel dan niet om met uw professionele makelaar contact te nemen. Hij is uw beste raadgever en zal u graag te woord staan en verder helpen.


Bookmark and Share